4Skilodge-vardagsrum med braskamin 120 kvm_988x35639 B O DSkilodge-kok-tv-soffgrupp-bruntkoksbord_988x356Funäs Ski Lodge 239 78 80 Skilodge-soffgrupp nere_988x356Funäs Skilodge områdesbildFunäs Skilodge områdesbild 2

Funäs Ski Lodge

Ett modernt ski in/ski out boende.

Lägenheterna är belägna vid Röstbergsliften som tar dig till toppen av Funäsdalsberget. Utsikt över berget och byn.

På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by med kaféer, restauranger, systembolag, post och välsorterade livsmedelsbutiker och sportaffärer.

Funäs Ski Lodge består av 6 byggnader med 5-8 lägenheter i varje. Parkering med motorvärmaruttag i anslutning till lägenheterna, likaså skidförråd och vallabod.
I lägenheterna finns det klinkergolv med golvvärme i hallen, heltäckningsmatta i sovrum, fullt utrustat kök med diskmaskin och micro, helkaklade badrum, torkskåp. De större lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och i 78 kvm och 80 kvm finns det bastu.

39 kök39 soffaskilodge 39 kökvåning 3978 bad

Funäs Ski Lodge 39 kvm

Modernt inredda i naturliga toner av vitt och grått och ytsmart planerade för bra funktion och komfort. Allrum med fullt utrustat kök, matplats och bäddsoffa. Lägenheterna har TV, trådlös internetuppkoppling (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören),, diskmaskin, torkskåp. Sovrummet är inrett med våningssäng där underslafen är 120 cm. Denna storlek på lägenhet ligger alla på bottenplan och har tillgång till uteplats.


Mer info:
Antal bäddar: 2+2
Antal rum: 2 rum (varav 1 är sovrum) och kök
Antal badrum: 1
Faciliteter:
Kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, brödrost
Torkskåp
TV, Dvd-spelare
Trådlöst bredband
Uteplats
Parkering med motorvärmaruttag
Skidförråd och vallabod
78 bad78 dubbel78 kök78 matplats78 soffa78 tvättmaskin78 uppeskilodge 80 basutvåningsäng 80kvm

Funäs Ski Lodge 78 kvm

Modernt inredda i naturliga toner av vitt och grått och ytsmart planerade för bra funktion och komfort. Lägenheterna är i etage med öppen planlösning. Nedre plan med entré, fullt utrustat kök, soffgrupp med bäddsoffa och WC med dusch. På övre plan finns två sovrum, ett inrett med dubbelsäng och ett med två våningssängar varav en har bredare underslaf på 120 cm, ett litet vardagsrum med TV, WC med dusch och bastu. Lägenheterna har TV, trådlös internetuppkoppling (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören),, diskmaskin, tvättmaskin med torktumlare och torkskåp.


Mer info:
Antal bäddar: 6+2
Antal rum: 4 rum (varav 2 är sovrum) och kök
Antal badrum: 2 + bastu
Faciliteter:
Kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, brödrost
Torkskåp
TV, Dvd-spelare,
Trådlöst bredband
Uteplats
Parkering med motorvärmaruttag
Skidförråd och vallabod.
80kvm soffaskilodge 80skilodge 80 basutskilodge 80 soffaskilodge dubbelvåningsäng 80kvm78 dubbel78 tvättmaskin78 bad

Funäs Ski Lodge 80 kvm

Modernt inredda i naturliga toner av vitt och grått och ytsmart planerade för bra funktion och komfort. Dessa lägenheter har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tre sovrum, två inredda med dubbelsängar och ett inrett med två våningssängar. Köket är fullt utrustat och i vardagsrummet finns soffgrupp med bäddsoffa. Lägenheterna har TV, trådlös internetuppkoppling (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören),, diskmaskin, tvättmaskin med torktumlare och torkskåp.


Mer info:
Antal bäddar: 8+2
Antal rum: 4 rum (varav 3 är sovrum) och kök
Antal badrum: 2 + bastu
Faciliteter:
Kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, brödrost
Torkskåp
TV, Dvd-spelare,
Trådlöst bredband
Parkering med motorvärmaruttag
Skidförråd och vallabod.