988x408-20172957834_34fcb7eabf_ohotellrum_HB_FBOH_988x356somarterass-988x356BassängenFBOH_hemsida_relaterade_lobbyn Renlägg.jpg x988Glas i förgrunden gäster bakom.jpgx988Torsk.jpg x988Lakritsdessert.jpg 988

Hotell Funäsdalen

Här bor du bekvämt, äter gott och njuter av fjällvärlden när den är som bäst!

Hotell Funäsdalen ligger mitt i byn och är det enda i Funäsfjällen som har öppet året runt. Du bor i trevliga, bekväma rum med utsikt mot Skarvarna och Funäsdalssjön eller i vårt Vandrarhem med självhushåll. Vi är numera anslutna till STF. Det ger dig som medlem rabatt på boendet på hotellet eller vandrarhemmet. Uppge ditt medlemsnummer för att erhålla rabatten. Hotellet har stor pool och bastu med utsikt över Funäsdalssjön och fjällen. Ni bor nära till Funäsgondolen, shopping, Härjedalens fjällmuseum, sportbutiker och övriga aktiviteter i Funäsfjällen. Fri WiFi för alla gäster.

Restaurangen är känd för sin goda mat med utvalda kvalitetsprodukter från Jämtland och Härjedalen. Här serveras väl komponerade rätter baserade på de råvaror som finns att tillgå i området såsom fisk, ren, nötkött, svamp och bär. I restaurangens loungedel kan man slå sig ner framför den öppna brasan, både före och efter middagen, för att summera dagens aktiviteter. 

Fjällrum x 45020 kvm m extra bäddar x 450Hall 20 kvm inkl fåtölj x 450Badrum Byrum x 450

FJÄLL- OCH BYRUM

Våra Fjäll- och Byrum är öppna, fräscha och ytsmart inredda med dubbelsäng som kan dras isär till två separata bäddar och två väggfasta extrasängar. Rummen är inredda i naturliga toner med vitt, rött och grått samt möbler och golv i ek.
Alla rum har skrivbord, två fåtöljer i skinn, TV och trådlös internetuppkoppling. Fjällrummen har sjö- och fjällutsikt (tillägg 50 kr per person och rum). Vissa Byrum är djurtillåtna.


 


Mer info:
- Ekgolv/ekmöbler, skrivbord, fåtöljer, toalett/dusch med kaklad vägg
- TV
- Två sängar bredvid varandra som kan dras isär
- 2 extrabäddar i form av 2 nedfällbara bäddar från väggen, s.k. pullman-sängar
- 20 kvm
- 300:- enkelrumstillägg
6-baddsrum.jpg x 450Badrum Byrum x 450roomimg

FJÄLLSVIT

Fjällrum med plats för sex personer och är uppdelat på två rum; ett mindre i sovalkov med dubbelsäng och ett större med bäddsoffa och två väggfasta pullman-sängar. Rummet är inrett i naturliga toner av vitt, rött och grått med möbler och golv i ek. Det finns även skrivbord, två fåtöljer i skinn, TV och trådlös internetuppkoppling.

 

 


Mer info:
- Ekgolv/ekmöbler, skrivbord, fåtöljer, toalett/dusch med kaklad vägg
- TV
- Queen size säng
- 2 extrabäddar i form av 2 nedfällbara bäddar från väggen, s.k. pullman-sängar
- 25 kvm
Ekonomirum m tv 2.jpg x 450Ekonomirum fr hall.jpg x 450Ekonomi badrum.jpg x 500Ekonomi dusch 2.jpg x 450Ekonomirum stolar.jpg x 450

EKONOMIRUM

Våra ekonomirum är mindre och enklare dubbelrum med dubbelsäng som kan dras isär till två separata bäddar. På rummet finns TV och trådlös internetuppkoppling. Flera av rummen har sjö- och fjällutsikt (tillägg 50 kr per person och dygn). Vissa rum är djurtillåtna.Mer info:
- Dusch med kaklad vägg
- Vikvägg i badrummet som gör att det blir dusch eller handfat
- Två hopfällbara trästolar
- Liten TV
- Två sängar bredvid varandra som kan dras isär
- 15 kvm
- 200:- enkelrumstillägg