Pjäxa Fjällsport.jpg förminskad beskuren 988x357Boot fitting.jpg förminskad beskuren 988x403Vallaburkar på skida.jpg förminskad beskuren 988x357Skidglasögon-988x408-web

Fjällsport

fjällsport_rgb_S


Välkommen till vår nya butik Fjällsport i Funäsdalen!

Här kan du hyra skidor, boka aktiviteter, shoppa sportutrustning, lämna in skidorna för prepp och få experthjälp med bootfitting. Besök oss i butiken, vi berättar gärna om det senaste skvallret från fjället och visar de senaste alpina produkterna! 

BOKA HÄR!
Prislista Kategorier Köpvillkor

Sportmaffian, som tidigare låg vid infarten till Funäsdalen, ingår nu som en del i Funäsdalen Berg & Hotells verksamhet. Sportmaffian håller till i Fjällsports lokaler och erbjuder olika aktiviteter. Aktiviteterna bokas i butiken och det är också härifrån de utgår.


Sportmaffian anordnar oförglömliga äventyr i Funäsfjällen!
När vädret och snötäcket tillåter tar vi er med helikopter, skoter eller med skidor till områdets bästa offpist. Vi förmedlar även andra dagsaktuella aktiviteter från de främsta aktörerna i området.
Boka under ”Bokning” eller ring guiden senast dagen innan på 070-261 00 07.

Vill ni boka aktivitet för en egen grupp?
Ring 0684 - 211 81 eller maila bokning@sportmaffian.se redan nu om ni vill ha en offert eller för att höra vad vi kan göra för just dig och dina vänner!


Heliski 1000
Utifrån de för dagen bästa förhållanden väljer guiden området där vi åker. Vårt mål är att ge dig minst 1000 fallhöjdsmeter av områdets bästa offpist med helikopter. Räkna med en halv dag på fjället.
MER INFO


Längdskidskola i Funäsdalen
Följ med vår längdguru i spåret!
Nu erbjuder vi längdkurser i Funäsdalen. Vi utgår från Fjällsport mitt emot Funäsgondolen och erbjuder kurser direkt utanför knuten med lokal instruktör.
MER INFO


Tolktaxi 3 toppar
Sportmaffian erbjuder exklusiva turer med tolkning efter skoter. För att komma åt den bästa snön och skogsskidåkningen i området tolkar ni efter skoter upp till topparna.
MER INFO