Pjäxa Fjällsport.jpg förminskad beskuren 988x357Boot fitting.jpg förminskad beskuren 988x403Vallaburkar på skida.jpg förminskad beskuren 988x357Skidglasögon-988x408-web

Fjällsport

fjällsport_rgb_S

Välkommen till vår butik Fjällsport i Funäsdalen!

Här kan du hyra skidor, boka aktiviteter, shoppa sportutrustning, lämna in skidorna för prepp och få experthjälp med bootfitting. Besök oss i butiken, vi berättar gärna om det senaste skvallret från fjället och visar de senaste alpina produkterna! 

Vill ni boka aktivitet för en egen grupp? Ring 0684 - 211 81 eller maila bokning@sportmaffian.se redan nu om ni vill ha en offert eller för att höra vad vi kan göra för just dig och dina vänner!

Sportmaffian, som tidigare låg vid infarten till Funäsdalen, ingår som en del i Funäsdalen Berg & Hotells verksamhet. Sportmaffian håller till i Fjällsports lokaler och erbjuder olika aktiviteter. Aktiviteterna bokas i butiken och det är också härifrån de utgår.

Sommartid byts skidorna ut mot cykel. Vi har ett nytt samarbetsavtal med Lapierre, ett franskt cykelmärke som är stort på kontinenten och växer i Sverige. Lapierre har ett eget team på de stora tourerna bl a Tour de France. Cyklarna är Shimanoutrustade och mycket välbyggda. Sist men inte minst är de snygga!

Cykla mountainbike i Funäsdalen
Vi erbjuder dig som bor på Hotell Funäsdalen 20% rabatt på hyra mountainbike. På Fjällsport hyr vi ut cyklar i 3 kategorier: Barn, Standard och Boss. I hyran ingår hjälm, pump och lagningskit. Cykeln lämnas tillbaka tvättad. Om Fjällsport har stängt finns förbokade cyklar hos Hotell Funäsdalen. Om du vill hyra en cykel under en kväll eller några timmar bokar du det på plats inne på Fjällsport i mån av antal lediga objekt. 

BOKA MOUNTAINBIKE HÄR!

Hyra utrustning vinter
Oavsett vilken typ av utrustning du är i behov av, kan vår sportbutik tillgodose de flestas önskemål. Allt från fjällpulka, ryggsäck och termos till sylvasst och fort i backen eller långt och länge i spåret. Bäst är att förboka så ni är säkra på att få den utrustning ni önskar och behöver för er vistelse hos oss i Funäsfjällen.

BOKA SKIDHYRA HÄR!
Prislista Kategorier Köpvillkor