lägenheter1_FBOH_988x356

Funäsdalsporten

Funäsdalsporten, välplanerade lägenheter med endast 150 m till Röstbergsliften som tar dig till toppen av Funäsdalsberget. Utsikt över berget, sjön och byn. 10 lägenheter i 2 storlekar, 54 och 74 kvm med 4-6 bäddar.

På tio minuters promenadavstånd ligger Funäsdalen by med kaféer, restauranger, systembolag, post och välsorterade livsmedelsbutiker och sportaffärer.

Funäsdalsporten består av 2 byggnader med 4-6 lägenheter i varje, parkering med motorvärmaruttag, skidförråd till varje lägenhet.
I lägenheterna är det klinkergolv med golvvärme i hallen, fullt utrustat kök med diskmaskin och micro. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin. Lägenheterna är utrustade med TV, DVD-spelare, internet, torkskåp, tvättmaskin, diskmaskin och bastu. Alla lägenheter har braskamin.
 

DSC_0820.jpg x 450porten vardagsrumdubbelbädds sovrum full0507.jpg x 450högra sovrummet full_0444.jpg x 450toalett full2442.jpg x 450

Funäsdalsporten 54 kvm

Välplanerade lägenheter för bra funktion och komfort. Allrum med fullt utrustat kök, matplats och soffa. Lägenheterna har även TV med basutbud, DVD-spelare, trådlös internetuppkoppling (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören), tvättmaskin, diskmaskin och torkskåp. 4+1 bäddar fördelat på 2 sovrum; ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med en våningsäng och en extra madrass. Alla lägenheter har även braskamin och uteplats eller balkong.


Mer info:
Antal bäddar: 4+1
Antal rum: 3 rum (varav 2 är sovrum) och kök
Antal badrum: 1 + bastu
Faciliteter:
Kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, brödrost
Torkskåp
TV, Dvd-spelare,
Trådlöst bredband
Braskamin
Uteplats
Parkering med motorvärmaruttag
Skidförråd
DSC_0806.jpg x 450DSC_0804.jpg ljusare.jpg x 450dubbelbädds sovrum full0507.jpg x 450högra sovrummet full_0444.jpg x 450Porten våningsäng 2toalett full2442.jpg x 450

Funäsdalsporten 74 kvm

Välplanerade lägenheter för bra funktion och komfort. Allrum med fullt utrustat kök, matplats och soffa. Lägenheterna har även TV med basutbud DVD-spelare, trådlös internetuppkoppling (med reservation för ev. störningar hos bredbandsleverantören),, tvättmaskin, diskmaskin och torkskåp. 6+2 bäddar fördelat på 3 sovrum, ett sovrum med en dubbelsäng och två rum med en våningssäng och en extra madrass i varje. Alla lägenheter har även braskamin och uteplats eller en balkong.


Mer info:
Antal bäddar: 6+2
Antal rum: 4 rum (varav 3 är sovrum) och kök
Antal badrum: 1 + bastu
Faciliteter:
Kyl, frys, spis med ugn, diskmaskin, mikro, kaffebryggare, brödrost
Torkskåp
TV, Dvd-spelare,
Trådlöst bredband
Braskamin
Uteplats
Parkering med motorvärmaruttag
Skidförråd