DSC_1726frukost_FBOH_988x356Nytt rumSällskapsrum uppeFunäs Skivillage områdesbild4Skilodge-vardagsrum med braskamin 120 kvm_988x356

BOENDE I FUNÄSDALEN

Vilken boendeform passar dig? Smidigt och bekvämt på Hotell Funäsdalen, enkelt men funktionellt på vandrarhemmet eller lägenhet där du sköter allt själv? Välj det som passar dig!

Glas i förgrunden gäster bakom.jpg 500pxl
BO PÅ HOTELL FUNÄSDALEN
På vårt hotell bor du bekvämt, äter gott och njuter av fjällvärlden när den är som bäst!
Hotell Funäsdalen ligger mitt i byn och är det enda i Funäsfjällen som har öppet året runt. Här bor du i trevliga, bekväma rum med utsikt mot Skarvarna och Funäsdalssjön. Hotellet har stor pool och bastu med utsikt över Funäsdalssjön och fjällen.
HF Restaurang & Bar är känd för sin goda mat med utvalda kvalitetsprodukter från Jämtland och Härjedalen. 

> MER OM HOTELL FUNÄSDALEN


VandrHem-500

BO I VÅRAT NYRENOVERADE VANDRARHEM
Vårt nyrenoverade fina vandrarhem har självhushåll. Vi är numera anslutna till STF. Det ger dig som medlem rabatt på boendet. Uppge ditt medlemsnummer för att erhålla rabatten.

> MER OM VÅRA VANDRARHEM


FunPort-500

BO I LÄGENHET
Vi förmedlar moderna lägenheter med självhushåll i närheten av Funäsdalsberget. Bor du här är det inte långt till Hotell Funäsdalen och Funäsdalen by.

OBS! Vi har för närvarande tekniska fel vilket medför att våra lägenheter och stugor inte är bokningsbara online. Det finns fortfarande boende kvar att hyra under vecka 8 och 9. Vi ber därför gäster att ta kontakt direkt med bokningen, info@funasdalenberghotell.se alternativt 0684-21430.

> FUNÄS SKILODGE

> SKI VILLAGE

 > FUNÄSDALSPORTEN

 > KÅVAN


>ALLMÄNNA BOKNINGSVILLKOR