Pjäxa Fjällsport.jpg förminskad beskuren 988x357Skidglasögon-988x408-webFBH_cyklamtb4_Relaterade-988x356

Fjällsport


fjällsport_rgb_S

Välkommen till vår butik Fjällsport i Funäsdalen!

Här kan du hyra skidor, boka aktiviteter, shoppa sportutrustning, lämna in skidorna för prepp och få experthjälp med bootfitting. Vi har även fiskeutrustning, skor, regn- och friluftskläder.
Besök oss i butiken, vi berättar gärna om det senaste skvallret från fjället!

Vill ni boka aktivitet för en egen grupp? Maila bokning@fjallsportfunasdalen.se redan nu om ni vill ha en offert eller för att höra vad vi kan göra för just dig och dina vänner!

Sommartid byts skidorna ut mot cykel. Vi har ett samarbetsavtal med Lapierre, ett franskt cykelmärke. Cyklarna är Shimanoutrustade och mycket välbyggda. 


Hyra utrustning vinter
Oavsett vilken typ av utrustning du är i behov av, kan vår sportbutik tillgodose de flestas önskemål. Allt från fjällpulka, ryggsäck och termos till sylvasst och fort i backen eller långt och länge i spåret. Bäst är att förboka så ni är säkra på att få den utrustning ni önskar och behöver för er vistelse hos oss i Funäsfjällen.


Ni är varmt välkomna att kontakta oss på 0684-21430.


Bootfitting

Prislista skidhyra

Bokningsvillkor


Boka skidlektioner

På Berget erbjuds lektioner för alla. För information och bokning se Funäsdalens skidskola.


Cykla mountainbike i Funäsdalen
På Fjällsport hyr vi ut cyklar i 3 kategorier: Barn, Standard och Boss. I hyran ingår hjälm, pump och lagningskit. Cykeln lämnas tillbaka tvättad. Om Fjällsport har stängt finns förbokade cyklar hos Hotell Funäsdalen. Om du vill hyra en cykel under en kväll eller några timmar bokar du det på plats inne på Fjällsport i mån av antal lediga objekt. 

boss mtb

BOKA MOUNTAINBIKE HÄR!